Amuda Villa
Diensten voor particulieren

Tijdens het consult analyseer ik de gehele woning en bekijk ik de woning zoals een potentieel koper dat ook zal doen, inclusief de buitenkant van het huis. Ik let bijvoorbeeld op de indeling van de ruimtes, kleurgebruik, verlichting, sfeer en harmonie. Daarnaast let ik op de algehele staat van de woning en eventueel achterstallig onderhoud, zowel binnen als buiten.

Daarna lopen we gezamenlijk de woning door en geef ik u mondeling tips en adviezen om de woning verkoopbaar te maken. Vervolgens kunt u zelf aan de slag om uw woning verkoopklaar te maken.

  • Een basis consult 2-3 uur: Eur 190,- voor een woning t/m 3 slaap/werkkamers
  • Meerprijs extra kamer(s): Eur 30,- per kamer

Een aanvulling op het basis consult is het adviesrapport. Dit rapport ontvangt u per email en ontvangt een uitgebreid advies per woonruimte inclusief een to do list en indien nodig een shoppinglist.

  • Adviesrapport: Eur 135,-

Online Fotoconsult:

Het is ook mogelijk dat u mij foto’s van uw woning stuurt (maximaal 10 foto’s per email). Ik analyseer deze foto’s en stuur u een beknopt rapport met mijn adviezen.

  • Binnen 3 werkdagen ontvangt een advies op maat
  • Eur 150,- per consult van maximaal 10 foto’s

Uitgebreid Consult:

Heeft u geen tijd om zelf aan de slag te gaan en de verbeterpunten aan te pakken? Dan is het mogelijk om het aan mij uit te besteden.  Ik kan u helpen met de uitvoering van het verkoopklaar maken van uw woning.

  • Eur 490,- per dag
  • Eur 90,- per uur

Tarieven 2019 inclusief btw en inclusief reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf postcode 1398 DC.                

Daarbuiten zijn de kosten € 0,34 per km. Exclusief eventuele parkeerkosten.

Facturen dienen vooraf betaald te worden.

Bent u een makelaar, projectontwikkelaar en zoekt u een Vastgoedstylist voor het restylen van woningen die in de verkoop staan of leegstaande/modelwoningen? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!